mammakine.no

VÅR 17.MAI FEIRING

  • Skrevet 18.05.2016 klokka 21:42
  • Kategori: Blogg

Tenk at vi faktisk fikk fint vær på 17.mai. Helt utrolig! Jeg er over gjennomsnittet glad i 17.mai og elsker alt som hører sånne dager til.

Barnetog, is, pølser, venner, familie, leker på skolen, flagg, borgertog, enda mere is, hurrarop, korpsmusikk, sol,grillmat og gode venner. En helt fantastisk dag fra morgen til kveld.

Kameraet ble lagt helt vekk i år. Jeg bruker så mye tid og energi på å knipse bilder og ha bloggen i bakhodet en hel dag. Derfor valgte jeg å legge det helt bort og bare konsentrere meg om å nyte dagen med den lille familien min og alle nære og kjære. Eneste bilde jeg knipset var av denne søte gjengen. 5 fine tremenninger som trives så godt i hverandres selskap. Veldig happy med en is i hånda etter å ha stått i kø i hvertfall 45 minutter. 17.mai assa!!

Håper du som titter innom hadde en fin feiring i går også, enten du er like gira som meg på sånne dager, eller bare syns alt er stress og mas!

mammakine

Hei og velkommen inn til meg! Jeg heter Kine, en 24 år gammel tobarnsmor fra Drøbak. Skriver lett om hverdag, barn, interiør og klær. Kontaktinformasjon: k.folkoy@gmail.com


KONTAKT
dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

hits