mammakine.no

SNAPCHAT TAKEOVER @ ACERNORDICS

  • Skrevet 24.05.2016 klokka 17:05
  • Kategori: Dagens

Hallo i luken! Nå har vi nettopp kommet inn døren her alle mann. Alle har kommet hjem fra sin kant, skole, barnehage og jobb. Vi venter besøk og straks kommer minstefetteren og den fine familien hans inn døren. Det er ikke så lenge siden jeg så de, men det er en stund siden vi var samlet hele gjengen, så det blir godt å se de igjen! Marius er i gang med matlagingen og før jeg skal tilby meg å hjelpe til må jeg bare informere om mitt samarbeid med Acer. Jeg vet ikke om noen av dere husker innlegget jeg skrev om min bærbare skolePC? Jeg lovet dere mer og det kommer nå. Jeg har overtatt snapchat  konto denne uken, og hvis dere følger meg der (@acernordics) er dere med i trekningen om en splitter ny Z550 smarttelefon.

ALWAYS ON THE RUN

  • Skrevet 06.04.2016 klokka 15:15
  • Kategori: Dagens

Hello! Jeg titter innom mellom slagene, i dag blir en hektisk dag. I går var jeg hjemme med ett stk tufs Noahbjørn.. Hele dagen, ikke en liten titt utenfor døren en gang. Derfor var det godt å starte dagen idag med morningcardio utendørs! Jeg tok med meg hunden til venninnen på tur, og sammen fikk vi oss en god runde på nesten 6 km i gråværet. Det er digg før klokken er 10!

Nå er jeg hjemme igjen og skal straks ned på biblioteket for å skrive, lese og notere! Jeg har prøvemuntlig i historie om dagen nemlig. Trakk oppgave i dag, og skal fremføre på fredag. To dager med forberedelser. Hjelpes, jeg kjenner jeg blir stressa! Heldigvis har en venninne strekt ut en hånd, og hun skal hjelpe meg i kveld. Hurra for det!

Nå må rive meg løs fra blogg og nett. Et par effektive timer nå, før lunsj med en kollega som har starter permisjon og konferansetime på skolen til M senere.

Ha en fin dag, og kryss fingrene for at solen dukker opp snart..!

mammakine

Hei og velkommen inn til meg! Jeg heter Kine, en 24 år gammel tobarnsmor fra Drøbak. Skriver lett om hverdag, barn, interiør og klær. Kontaktinformasjon: k.folkoy@gmail.com


KONTAKT
dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

hits