mammakine.no

DAGENS - I BARNEDÅP

 • Skrevet 31.01.2016 klokka 22:00
 • Kategori: Blogg

Ååå! Vi har hatt en så fin i dag. Dåp er alltid hyggelig, masse god mat, kaker og hyggelig selskap.

Nå er vi hjemme, stappmette og glade, mens vi venter på at gutta skal komme hjem fra hvert sitt.

Legger ved noen bilder fra kjolen jeg hadde på i dag, som jeg omsider landet på (ref. innlegget under)

Wearing what: Kjolen er gammel fra BikBok. Smykker fra Gullfunn :-)

WHAT THE F TO WEAR ??

 • Skrevet 31.01.2016 klokka 10:59
 • Kategori: Blogg

Hei der. I dag skal lille Wilma døpes. Lille prinsessen til et av våre aller nærmeste vennepar. Marius er fadder så vi skal tidlig i kirken. Og her står jeg, 30 minutter før vi blir hentet og aaaaner ikke hva jeg skal ha på meg. Jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe noe nytt, men finne ett eller annet jeg har i skapet. Det var ikke barebare... Jaja, ønsk meg lykke til, jeg skal vel alltids klare å finne noe. Titter innom med bilder i kveld. Nå må jeg raska på her!

30.01.16

 • Skrevet 30.01.2016 klokka 18:36
 • Kategori: Blogg

Idag har vært en fin dag. Solen skinner, barna og kjærsten er i godt humør og det er god stemning.

Mathias har vært i kinobursdag, jeg har vært på trening, mens Noah og pappaen har vært på playdate hos en kompis! Nå er alle troppene samlet igjen og det er straks middagstid. Jeg har brukt det fine dagslyset i dag på å knipse bilder på rommet til gutta. En følger på snapchat gjorde meg oppmerksom på at jeg ikke har delt bilder etter endringene der inne tidligere i høst! Stay tuned. Nå er middagen servert.

Ha en fin lørdagskveld!

IT'S TIME FOR LUNCH

 • Skrevet 29.01.2016 klokka 16:44
 • Kategori: Blogg

Nydelig pastasalat var dagens lunsj. Så enkelt, sunt og godt! I går hadde jeg fri fra skolen og satt inne fra morgen til kveld for å jobbe med skole. Fordypningsoppgaven i norsk skal leveres. Den største leveringen og muntlig fremføring hittil i år. Helt fullstendig nytt for meg!!

Uansett, nå er siste hånd på verket lagt og det får bare briste eller bære. Straks på vei ut døren, men først litt lunsj. Så er det heeeelg! Have a nice one!

100 DAGERS FEST

 • Skrevet 27.01.2016 klokka 19:34
 • Kategori: Blogg

Hu hei, hvor det går! 100 dager på skolen?? Halvveis i første klasse?? Kan noen værså snill å stoppe tiden?!

Denne onsdagen har han flotte førsteklassingen min gått hele 100 dager på skolen! Det har de feiret i dag med hundre-dagers-fest sammen med hele klassen. Alle skulle ha med seg hundre ting på skolen i dag, eller noe laget av hundre ting. Kun fantasien (og plassen) setter grenser. Vi googlet "100th day of school" og fant masse fint. Mathias fikk velge og vi lagde en popcorneske. Med hundre stk popcorn limt på!

Det du trenger er kun et rødt ark, et hvitt ark, en sort plakat, klistremerker, saks og maaasse popcorn selvsagt.

DAGENS

 • Skrevet 26.01.2016 klokka 21:28
 • Kategori: Blogg

For en travel uke. Her er det bare å holde tunga rett i munn og henge med i stroppen. Henting og levering hit og dit, skole, bursdager, skidager i hytt og pine, trening for liten og stor, kjempestore innleveringer på skolen, pluss at jeg så veldig gjerne vil titte innom her jevnt og trutt. Puh. Jaja, godt jeg trives med å ha det litt hektisk, hoho!!

Legger ved noen bilder av dagens antrekk, siden jeg får tilbakemeldinger på at dere liker de innleggene ;-)

Wearing what: verdens deiligste bukse fra h&m og skjorte fra Object.

FAVOURITE FEELING

 • Skrevet 26.01.2016 klokka 00:18
 • Kategori: Blogg

Ser meg aaaldri lei på denne posteren her, og den flyttes stadig rundt på. Elsker det den sier; you are my favourite feeling, i dag er han hjemme <3 Marius er tilbake fra en firedagers guttetur til fjells. Det er godt å kjenne på savnet, men det er jammen godt å ha han tilbake også!

Hverdagen lenge leve <3

KLAR FOR KAMP

 • Skrevet 24.01.2016 klokka 11:42
 • Kategori: Blogg

Vekkerklokkene ringte 06.40 på en søndag. Hei du, alt for fotballen!

Baggen er pakket klar med fotballutstyr, saftflasker og matpakker. Vi har pakket med masse digg frukt og kjeks! Det kan være en fordel når vi skal tilbringe hele dagen i hallen. Ellers kan det fort bli dyrt og mye venting, og det er kjedelig for både liten og stor.

Nå skal vi svinge oss rundt her. Det er en times kjøretur til hallen så vi får komme oss av gårde her.

Ha en fin dag, og takk for at du titter innom!

KJÆR JULEGAVE & JENTEKVELD

 • Skrevet 23.01.2016 klokka 23:50
 • Kategori: Blogg

Hei der. Vi har fått igjen varmen i kroppen etter dagen på skøytebanen. Marius er på hyttetur med guttegjengen i helgen, så i kveld har jeg bedt inn til jentekveld med kyllingwraps på menyen.

Nå må jeg hoppe ut av skappelgenseren og komme meg i dusjen før de kommer inn døren her, én etter én ;-)

Først måtte jeg bare titte innom med bilder av smykkene jeg har fått et par spørsmål om både her og der. Fikk de i julegave av mamma og pappa og jeg bruker de HVER dag! Kjøpes på bla. Gullfunn :-)

God helg alle i hop!

PÅ SKØYTEBANEN

 • Skrevet 23.01.2016 klokka 15:54
 • Kategori: Blogg

På fotballbanen på skolen til Mathias har det blitt skøytebane. De bruker den mye både på skolen og på SFO, men også veldig stas i helgene for alle oss som bor tett på. M har mast og mast hele helgen om vi kan dra bort. Han ville vise hvor flink han har blitt, og jeg helt imponert! Det er vel egentlig ikke så mye som skal til der, når jeg tenker meg om. I dag hadde vi med oss farmor og faffa bort og de var minst like imponerte. Lillebror også, som fulgte med fra sidelinjen!

DISNEY ON ICE

 • Skrevet 22.01.2016 klokka 22:13
 • Kategori: Blogg

Herregud for et show!! Vi satt alle sammen med vidt oppsperret øyne under hele forestillingen. Billetter til Disney on Ice var en del av julegaven fra mommo og bess, og Kaja og jeg var så heldige å få være med.

Barndomsminner til tusen! Husker det som om det skulle vært i går, og da er det så stas å se mine egne små dirre av spenning i setene. Synger med av full hals!

21.01.16

 • Skrevet 21.01.2016 klokka 18:04
 • Kategori: Blogg

Disney on ice here we come. Og som vi gleder oss!! Kl er 13.05, barna er hentet på skolen og vi er på vei inn til Oslo. En finfin ettermiddag med mommo, tanten og barna! Kameraet blir med, så hvis jeg får noen gode blinkskudd titter jeg innom i kveld!

Bilder fra google.no

BABY IT'S COLD OUTSIDE

 • Skrevet 20.01.2016 klokka 12:01
 • Kategori: Blogg

En av årets desidert beste julegaver er denne drømmen av et skjerf! Spesielt i denne kulden! Skjerfet fikk jeg i gave av Kaja, hun kjenner meg altfor godt, og dette var midt i blinken!

Hvis noen skulle lure, skjerfet er fra Holzweiler.

MERKING AV KLÆR + GIVE AWAY

 • Skrevet 19.01.2016 klokka 13:00
 • Kategori: Blogg

Inneholder sponset produkt

Nytt år, nye muligheter og nye håp om at jeg kanskje denne gangen skal bli flinkere til å merke klærne til gutta. I barnehagen kjenner de meg så godt at de vet at jeg er surrete. På skolen og sfo derimot, er jeg usikre på om de har klart å gjennomskue meg enda. Det har jo trossalt bare gått 5 mnd. Jeg klarer jo å holde meg i taktene over en periode.

Uansett, tilbake til det jeg skulle snakke om. For at jeg skal klare å merke klærne fortløpende må det være enkelt og effektivt. Det skal denne saken hjelpe meg med:

Denne merketangen og navnelappene er bestilt fra navnetrtkk.no, og du kan designe de akkurat som du vil. Med farger, symboler, tekst eller tlf nummer.

De er like enkle som det ser ut som, og nå er jeg spent på å se om kvaliteten står til forventningene.

Nå kan du vinne ditt eget kit. Og alt du trenger å gjøre for å delta er å kommentere under dette innlegget. Ikke glem å legge ved mail adr din, slik at jeg kan nå deg når jeg trekker vinneren.

Det du kan vinne er merketangen Leti Labeliron og 150 merker til klær!

Jeg trekker en vinner mandag 1. Februar.

FRA SERVIETT TIL POMPOM

 • Skrevet 18.01.2016 klokka 21:04
 • Kategori: Blogg

Hallo i kvelden. Jeg er nettopp hjemme fra et par timers trening sammen med to venninner. Greit å slå to fluer i en smekk, venninnetid + dagens økt blir helt perfekt. Nå har begge barna sovnet, M er på kino med guttegjengen, mens jeg skal spise opp bananen min og hoppe i dusjen. Men først tenkte jeg å dele "oppskriften", eller fremgangsmåten på pompomsserviettene jeg lagde til nyttårsbordet. Fikk en del spørsmål om de både på snap og her så jeg deler noen bilder med dere ;-)

Det er disse jeg snakker om. Veldig dekorative syns jeg og veeeldig enkelt å lage. Litt tidkrevende kanskje, men easypeasy!

Det er penest på ensfargede servietter. Og pass på at de er farger helt gjennom, på alle lag. Jeg kjøpte mine sorte på Staples i Ski.

Først bretter du ut servietten og klipper av en smal stripe helt ytterst der den er tett. Slik at du får løse "ark" liggende oppå hverandre.

Så bretter du de smått som en vifte, og knyter på den stripen du allerede har klippet av. Og riv av det som er overflødig.

Så drar du forsiktig hvert enkelt flak fra hverandre på hver sin side.... og vips, så har du en pompom.

ps: bare spør hvis noe er uklart!

Ha en fin kveld <3

BURSDAG NEXT

 • Skrevet 17.01.2016 klokka 17:17
 • Kategori: Blogg

Hello there! Denne gjengen er på vei ut døren, bursdag igjen! I dag er det onkelen min som skal feires med kake og vi gleder oss!

På fredag var vi på surpriseparty for fine venninne C. Vi var på Friday's i Oslo, spiste supergod mat, morsomme drinker, og fikk lurt henne skikkelig. Hun ante ingenting før vi (ca 20 stk) stormet ut fra bakrommet på restauranten i full bursdagssang og fyrverkeri! Kjempestas!

Ps: bilder av dagens antrekk kommer litt senere ;-)

DAGENS

 • Skrevet 15.01.2016 klokka 11:59
 • Kategori: Blogg

Klar for matteprøve! Eller ikke... Jaja, nå får det briste eller bære. Satt oppe til langt på natt i går, helt til jeg ble ør i hodet. Første time er da det gjelder!

Flaks for meg er det helg kl 13.40 og vi skal noe skikkelig hyggelig i kveld.

Follow me on snapchat - mammakine ;-)

GOD HELG DERE!

Wearing what: skjorte og bukse fra Vero Moda, genser fra Cubus, sko fra Ecco (sponset).

ETTERMIDDAGEN <3

 • Skrevet 14.01.2016 klokka 21:18
 • Kategori: Blogg

Hei der. Idag har ettermiddagen rast forbi i full fart, og plutselig sitter vi her og det er kvelden!

Mathias har vært på besøk hos en kompis fra skolen, mens Noah har hatt med seg to barnehagekompiser hjem. I dag var det hans sin tur. Sååå stas for en treogethalvtåring å vise frem rommet sitt og alle lekene sine.

Ikke nok med det, selveste Wilma (5 mnd) banket på døren, fordi mammaen og pappaen skulle bort et par timer. Så her har det vært fullt hus. Én ut og tre nye inn. Akkurat som jeg liker det <3

SPORTY START PÅ DAGEN

 • Skrevet 14.01.2016 klokka 14:42
 • Kategori: Blogg

I dag var vi oppe før fuglene fiser. Venninne A og jeg satt foten inn på treningssenteret 07.57 i dag tidlig. Nesten helt alene der. Digg! Dessuten så er det ingen bedre følelse enn å ha gjort unna dagens trening på morningen. Ingen lang skoledag foran meg i dag, men en hel del matte å forberede meg til prøve i morgen (wish me luck!). Da slipper jeg å ha begge deler hengende over meg. Appropos det, matteboka roper og jeg må vie konsentrasjonen min dit er par timer til før jeg henter en hel gjeng i barnehagen. Vi ses!

Takket være en påminnelse fra en leser, begynner jeg med denne klammen igjen ;-)

Wearing what: tights fra Gina, fra flere år tilbake. Genser fra Vila og sko fra XXL (tilbud).

3, 2, 1 - HERE WE GO!

 • Skrevet 13.01.2016 klokka 12:44
 • Kategori: Blogg

Fri fra skolen i dag. Trodde du kanskje at det betyr å få sove lenge, spise frokost foran God morgen Norge og møte et par venninner på kaffe. Nope, ikke her i gården. Opp tidlig, hive i meg en skål havregrøt, levere barn i bhg og på skolen, ned til mattehjelpen min for å øve til prøve, hjem for å løse flere oppgaver og lage regelhefte. Innimellom alt dette så MÅ jeg få vasket tøy, brettet tøy, vaske badet nede og i tillegg rekke å trene før M er ferdig på skolen. For i ettermiddag er det fullt kjør med middagslaging, henting og kjøring pluss karusellrenn med skigruppa. Én fordel - jeg får hentet litt tidligere, så kan vi hvertfall stryke "dårlig tid" av lista! Det hjelper en hel del. Hoho!

Nå har jeg en liten pause med blogg og lunsj. Det føles helt riktig akkurat nå.

Vi ses igjen når det hele har roet seg. Da med oppskrift på serviettbrettingen fra nyttårsbordet jeg fikk spøramål om.

mammakine

Hei og velkommen inn til meg! Jeg heter Kine, en 24 år gammel tobarnsmor fra Drøbak. Skriver lett om hverdag, barn, interiør og klær. Kontaktinformasjon: k.folkoy@gmail.com


KONTAKT
dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

hits