mammakine.no

PÅMINNELSE, EKSAMENSSTRESS OG FROKOSTTIPS

 • Skrevet 31.05.2016 klokka 21:12
 • Kategori: Blogg

Deler av innlegget er skrevet i samarbeid med Acer.

God tid og favorittfrokost før eksamen. Nr 2 av 3. Herrefred, som det skal bli godt å bli ferdig med dette eksamensstresset!

Og før jeg løper ut døren, kom jeg på at jeg må minne dere på å gå inn på snapchat og følge ACERNORDICS sin konto der. Da kan denne lekre saken bli din, og du trenger ikke gjøre mer enn å trykke på en knapp, så er du med i trekningen!!

ps: til deg som lurte på hva frokosten er. Det er havregryn + proteinpulver + frosne bringebær. Jeg spiser det nesten hver eneste dag og det finnes ingenting bedre. Virkelig!

GRILLPARTY / KLASSEFEST

 • Skrevet 30.05.2016 klokka 15:47
 • Kategori: Blogg

Nå er det snart ett år siden. Ett år siden jeg tok et stort valg, som kanskje er et av de valgene som har føltes mest riktig noensinne. Å bestemme meg for å slutte i jobben og gå på skole er noe av det beste jeg har gjort. Oi, den ble dyp, men det er faktisk sant. Selvom jeg savner kollegaene mine og yrke mitt, er jeg så glad for at jeg gjorde det sånn, og for at jeg havnet i akkurat DENNE klassen!

På lørdag var vi samlet på grillfest sammen med hele klassen og Emilie var vertinnen. Vi hadde en så hyggelig og sååå morsom kveld!

Hele (nesten) klassen var samlet, deilig grillmat, gode drinker, øl, bålpanne, skravling, latter, Badminton, og dansing ut i de sene nattetimer. Herregud, er det rart vi koooste oss? Sjekk de omgivelsene da!

Nå løper jeg ut døren for første av tre eksamener. Ønsk meg lykke til. I think I need it!

YESTERDAYS FUN

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 21:17
 • Kategori: Blogg

Disse bildene sier vel sitt om hvordan kvelden var i går. Klassefest! Dødsmorro!

Fineste, godeste Emmsimor som jeg har blitt så glad i dette året her på skolebenken!

Vi hadde det så sjukt gøy i går, og det får vi svi for dagen derpå. I går hadde vi grillparty med klassen og jeg tok masse fine bilder. De kommer på bloggen senere, jeg må bare ligge liiitt til på sofaen først! Helt om natten, ikke helt om dagen. Ses i løpet av kvelden!

BREAKFAST WITH A VIEW

 • Skrevet 28.05.2016 klokka 16:30
 • Kategori: Blogg

Hallo! Vi våknet på båten i dag til et liiiitt gråere vær enn planlagt. Det er liksom en tanke triveligere når solen skinner og det er godt og varmt. Uansett - temperaturen var ingenting å klage på og det var vindstille og fint.

Vi spiste frokost på brygga. Ingenting slår egg og bacon til frokost på en lørdag.

Nå er maten ryddet av bordet, og vi skal spille mitt kort alle mann, før vi vender snuten mot havna igjen. I kveld skal jeg på grillparty med klassen og jeg GLEDER meg! Barna skal på overnatting hos tanten. Bare fordi de hadde lyst, halleluja så godt det er å ha hun tilbake i byen ❤

Vi ses i kveld. Hvis jeg ikke blir forsinket skal jeg prøve å få knipset antrekksbilder, som noen etterlyste tidligere. See ya!

DAGER SOM DENNE

 • Skrevet 27.05.2016 klokka 17:13
 • Kategori: Blogg

Hallo alle fine! Det er fredag OG meldt sol over hele landet! For en fantastisk start på helgen!

Jeg har tatt med meg skolebøker og plassert meg på terrassen hos mamma og pappa. Prøver å få litt sol på kroppen samtidig som jeg gjør alt for å få nynorsken til å sette

I ettermiddag skal vi på fjorden sammen med barna og et vennepar. På dager som denne er jeg svært takknemlig for at vi valgte båtlivet.

Lag deg selv en fin dag. Vi ses i morgen!

INSPO HUS/FASADE

 • Skrevet 26.05.2016 klokka 13:03
 • Kategori: Blogg

Hello there! I dag startet jeg dagen litt senere enn vanlig. Vi har en del studiedager nå før eksamen og siden jeg kom opp i nynorsk (NYNORSK!!!), så er det ikke ekstremt mye å gjøre i forkant. Derfor tillater jeg meg litt sene morninger, trening og husarbeid, innimellom lesing og skriving!

Så fort barna var levert i barnehage og på skole kom jeg meg ut. Best å bare bli ferdig med det! I dag er kondisjonsdag så jeg tok meg en joggetur/gåtur gjennom, innimellom og bortimellom omtrent hele Drøbak. Vi skal etterisolere og legge ny panel på huset, så jeg har tatt turen gjennom boligfelt og lett etter inspirasjon!

Nå har jeg nettopp slukt lunsjen (kyllingsalat), og skal kaste meg over bøker og skole PC. Liiitt er det jo alltid som må gjøres.

Ellers ønsker jeg alle som titter innom en fin dag i solen! Og har du, eller noen du vet, nettopp lagt om panelen på huset blir jeg glad hvis du deler bilder eller erfaring!

MIDDAGSTIPS

 • Skrevet 25.05.2016 klokka 20:36
 • Kategori: Blogg

Fiskeburger. Laks. Nam, så sjukt digg!

Så godt og så enkelt! Jeg bruker bare vanlig laks- eller ørretfilet som jeg freser godt i panna og knuser opp. Kjøper grove hamburgerbrød, salat og annet ønskelig tilbehør. Sunt, kjapt og enkelt. Vel bekomme!

I dag har vi vært hos venninne A over haugen, Noah og jeg. Marius og Mathias har vært på fotballbanen rett borti her og sparket ball med noen venner og pappaer fra klassen! Hurra for sommervær og lyse ettermiddager!

Ses i morgen :-)

SNAPCHAT TAKEOVER @ ACERNORDICS

 • Skrevet 25.05.2016 klokka 20:19
 • Kategori: Blogg

Hallo i luken! Nå har vi nettopp kommet inn døren her alle mann. Alle har kommet hjem fra sin kant, skole, barnehage og jobb. Vi venter besøk og straks kommer minstefetteren og den fine familien hans inn døren. Det er ikke så lenge siden jeg så de, men det er en stund siden vi var samlet hele gjengen, så det blir godt å se de igjen! Marius er i gang med matlagingen og før jeg skal tilby meg å hjelpe til må jeg bare informere om mitt samarbeid med Acer. Jeg vet ikke om noen av dere husker innlegget jeg skrev om min bærbare skolePC? Jeg lovet dere mer og det kommer nå. Jeg har overtatt snapchat konto denne uken, og hvis dere følger meg der (@acernordics) er dere med i trekningen om en splitter ny Z550 smarttelefon.

Stay tuned!

SNAPCHAT TAKEOVER @ ACERNORDICS

 • Skrevet 24.05.2016 klokka 17:05
 • Kategori: Dagens

Hallo i luken! Nå har vi nettopp kommet inn døren her alle mann. Alle har kommet hjem fra sin kant, skole, barnehage og jobb. Vi venter besøk og straks kommer minstefetteren og den fine familien hans inn døren. Det er ikke så lenge siden jeg så de, men det er en stund siden vi var samlet hele gjengen, så det blir godt å se de igjen! Marius er i gang med matlagingen og før jeg skal tilby meg å hjelpe til må jeg bare informere om mitt samarbeid med Acer. Jeg vet ikke om noen av dere husker innlegget jeg skrev om min bærbare skolePC? Jeg lovet dere mer og det kommer nå. Jeg har overtatt snapchat  konto denne uken, og hvis dere følger meg der (@acernordics) er dere med i trekningen om en splitter ny Z550 smarttelefon.

START DAGEN MED TRENING, DAVEL!

 • Skrevet 23.05.2016 klokka 15:06
 • Kategori: Blogg

Idag startet jeg dagen med trening. Jeg tror faktisk ingenting gir meg en så god start på dagen, som nettopp det. Bare det å fullføre den treningsøkta så tidlig som mulig, og bli ferdig med det. God følelse!

Legger ved noen bilder fra Gran Canaria i påsken. Ikke like fantastiske omgivelser i dag, men jeg fikk til en knallhard styrkeøkt på studio og en joggetur i regnværet.

Nå er ettermiddagen straks i gang. Middagen er planlagt og vi skal snart dra av gårde å hente lillebror i barnehagen. M vil gjerne at vi sykler bort, men jeg trooor jeg stemmer for bilen i det været her. Grått og vått!

Nå må jeg løpe. Vi ses senere!

VÅR 17.MAI FEIRING

 • Skrevet 18.05.2016 klokka 21:42
 • Kategori: Blogg

Tenk at vi faktisk fikk fint vær på 17.mai. Helt utrolig! Jeg er over gjennomsnittet glad i 17.mai og elsker alt som hører sånne dager til.

Barnetog, is, pølser, venner, familie, leker på skolen, flagg, borgertog, enda mere is, hurrarop, korpsmusikk, sol,grillmat og gode venner. En helt fantastisk dag fra morgen til kveld.

Kameraet ble lagt helt vekk i år. Jeg bruker så mye tid og energi på å knipse bilder og ha bloggen i bakhodet en hel dag. Derfor valgte jeg å legge det helt bort og bare konsentrere meg om å nyte dagen med den lille familien min og alle nære og kjære. Eneste bilde jeg knipset var av denne søte gjengen. 5 fine tremenninger som trives så godt i hverandres selskap. Veldig happy med en is i hånda etter å ha stått i kø i hvertfall 45 minutter. 17.mai assa!!

Håper du som titter innom hadde en fin feiring i går også, enten du er like gira som meg på sånne dager, eller bare syns alt er stress og mas!

16.05.16

 • Skrevet 17.05.2016 klokka 00:03
 • Kategori: Blogg

Herrefred, for en fin dag vi har hatt i dag. Våknet i båten og sang bursdagssang for Bess. De lå i båten ved siden av oss, og så tradisjonsrike som vi er ble det selvsagt sang, flagg og pakker på mårrakvisten, til han som er, helt bokstavlig talt, verdens beste pappa, "svigerfar" og bestefar ❤

Vi startet dagen med egg og bacon til frokost i solen. Dro innover i 12-tiden for å rekke hjemom før 16.mai-grillings hos et vennepar et lite stykke unna.

Nydelig grillmat, utelek, sol, kaker og leker. Både for barna og for oss litt større. Veldig stas!!

Nå er kvelden her og det er dagen før dagen. Ting ligger klart og vi GLEEEDER oss til i morgen. Litt anderledes 17.mai-feiring på oss i år, siden vi plutselig har skolegutt, men det blir nok bra likevel. Kameraet blir med selvsagt.

TIME OUT

 • Skrevet 15.05.2016 klokka 21:32
 • Kategori: Blogg

Byttet ut 17.mai-stress med pinsehygge på fjorden, vi. Verdens beste Bess har bursdag i morgen og hva passer vel ikke bedre enn å feire på båten, der han trives aller best!

Ses i morgen! Nå skal barna i seng, et par timer på overtid, mens vi voksne skal tenne bål og finne frem litt godis.

DAGENS

 • Skrevet 13.05.2016 klokka 08:54
 • Kategori: Blogg

Hello there! Long time, no see. Jeg dropper alle unnskyldninger om hvorfor jeg ikke har latt høre fra meg, men fortsetter der jeg slapp! Dere som følger meg på snapchat (mammakine) vet jo at jeg lever. Fnis!

I skrivende stund sitter jeg på skolen. Sammen med resten av klassen. Dritspente og nervøse, for om 15 minutter er det eksamenstrekk. Vi får vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen nå!! Vi har to alternativer og jeg hååååper på matte! Skriftlig og muntlig!

Ønsk meg lykke til a, dere!

TILBAKE TIL SUNNE VANER

 • Skrevet 09.05.2016 klokka 18:09
 • Kategori: Blogg

Herregud, vi har hatt en så sjuuuukt fin helg. 5 dager fri, masse venner, masse barn, fint vær og båtliv. Blir ikke stort bedre enn det altså. Men med det følger også deilig grillmat, is, godis, store lunsjer og vin. Nå er det mandag og vi er back on track.

Idag har jeg vasket hele huset i flere timer, der hadde det virkelig hopet seg opp på flere plan. Så har jeg vært på barselbesøk hos en kollega og hennes 2 uker gamle lille jente ❤

Nå skal jeg hive meg på sykkelen sammen med M. Han skal på friidrett og jeg skal prøve å få tatt meg en joggetur mens. I det været her MÅ man jo bare uuut!

NY DAG, NYTT STED

 • Skrevet 07.05.2016 klokka 12:47
 • Kategori: Blogg

Hallo fra pollen!

Idag har vi vinket hadet til et vennepar som måtte inn og jobbe, og sagt hei til foreldre og venner fra barnehagen! Vi har funnet en ny perle uti fjorden, som vi aldri har vært før. Helt vindstille, sol fra blå himmel og nydelig mat på grillen! Skikkelig sommerfølelse, for sure ❤

Nå hører jeg at det begynner å bli på tide med leggetid for de søte småtrollene her. Vi har en ekstra en på overnatting i båten i kveld, så jeg får svinge meg rundt jeg også, før Marius har fått alle tre i seng!

Ses i morgen, da :-)

FROKOST PÅ BRYGGA

 • Skrevet 07.05.2016 klokka 12:17
 • Kategori: Blogg

...det absolutt beste med båtlivet. Alle måltider spises på land, og med denne plutselige sommervarmen vi plutselig har fått er det slettes ikke feil.

Idag har vi laget og spist egg og bacon på brygga i pysjen. Nå er frokosten i magen, barna løper rundt fjellet, og vi ligger rett ut på hver vår stol. Litt sol på kroppen var godt nå.

Straks venter vi storinnrykk og vi blir en hel gjeng ute på bøljan blå i dag!

NÅ KOSER VI OSS

 • Skrevet 05.05.2016 klokka 20:27
 • Kategori: Blogg

Hallo fra bøljan blå. Med så fantastiske værmeldinger klarte vi annet enn å kaste loss og komme oss ut. Årets første båttur!

Vi fant et sted i le og har fisket krabber og grillet pølser. Nå ligger de små i hver sin seng og ser på film før det er natta. Mens vi litt større sitter på land og gjør det vi kan for å holde varmen. Ikke heeelt sommer enda kanskje. Uansett - vi koooser oss og gleder oss allerede til første natta i båten. Jeg sover så godt her!

DAGENS

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 21:56
 • Kategori: Blogg

Nå tar denne frøkna langhelg! Fri fra skolen i fem dager, føles nesten som en liten miniferie. Også er det meldt knallvær i tillegg, daa er det lov å juble! Ikke har jeg all verdens skolearbeid hengende over meg heller, så disse fridagene skal nyyytes, før eksamensrushet setter i gang om knappe to uker!

Nå skal vi straks hive i oss en tidlig middag, før fotballkamp og seriestart for laget til M i ettermiddag! Vi gleder oss :-)

HOTELLIVET ❤

 • Skrevet 01.05.2016 klokka 13:58
 • Kategori: Blogg

Good morning fra Thon Hotell Slottsparken! Vi var ute å feiret en venninnes 26 år i går, og siden jeg har en søster som jobber i hotellbransjen benytter vi enhver anledning til å unne oss litt luksus med hotellfrokost, hotellsenger og alt som hører hotellivet til.

Vi startet kvelden hjemme hos bursdagsvenninen med kake, heliumballonger, gode drinker, latter og morro. Fortsatte kvelden på lille Asia og danset hele natta!

Nå har vi sjekket ut av hotellet og jeg er på vei til Drøbak for å hente barna. Barnebursdag next!

mammakine

Hei og velkommen inn til meg! Jeg heter Kine, en 24 år gammel tobarnsmor fra Drøbak. Skriver lett om hverdag, barn, interiør og klær. Kontaktinformasjon: k.folkoy@gmail.com


KONTAKT
dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

hits