mammakine.no

LAST MINUTE GIRL

 • Skrevet 01.12.2015 klokka 00:59
 • Kategori: Blogg

Alltid i siste liten - alltid!!

 

Så sitter jeg her, i år igjen... Kl er straks 01 og jeg er snart ferdig å pakke inn alle de 48 små pakkene til adventskalenderen. Startet i utgangspunktet tidlig på kvelden, men så ble jeg sittende hos naboen å skravle aaaaltfor lenge da jeg bare skulle løpe over og låne en spiker.. Vips, så var det gått en time eller to der. Fine folk assa :-)

Nå er det på tide å få hengt opp hele haugen med pakker på sin faste plass i trappen. Gleeeder meg til å se guttas reaksjoner i morgen tidlig!

Bilder kommer selvsagt, så fort vi får dagslys inn her ;-) GOD NATT!!

 

PC - 2 in 1 / #ACERSWITCHITUP

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 08:41
 • Kategori: Blogg

Sponset innlegg, egne meninger!

 

 

For et par måneder siden fikk jeg spørsmål om jeg ville teste ut denne snertne lille saken. Det kunne jo ikke passet bedre i og med at skolestart og nye rutiner ventet. Nå har jeg fått testet den skikkelig og jeg er dødsfornøyd!!Den er helt super å bruke til skolearbeid fordi den er så liten og nett. Lett å ha med seg over alt, også er det helt gull å kunne vippe av skjermen, og bruke den som nettbrett. Både til muntlige presentasjoner på skolen, eller hvis en av gutta vil låne på kveldstid!

Til mitt behov - helt topp!

#acerswitchitup

BURSDAGSKJØR

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 22:34
 • Kategori: Blogg

Puh... Da var tidenes bursdagshelg over.

Fredag: Himla morsom bursdagsfeiring for oss, her hjemme sammen med masse gode venner, pluss en tur ut.

Lørdag: Veldig hyggelig bursdagsfeiring for naboen/venninnen på andre siden av gata, som har bursdag samme dag som oss.

Søndag: Familiebursdag og julegateåpning i sentrum.

Veldig fin, men også veeeldig hektisk helg.

Nå er det sofa, netflix og avslapping på høyt nivå. Prøver å venne meg til tanken på vekkerklokke og hverdag i morgen. Ikke veldig fristende akkurat nå, men det kommer seg vel...

Jeg titter innom i morgen.

BIRHTDAYGIRLS

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 09:26
 • Kategori: Blogg

Da har jammen denne dama rukket å bli ett år eldre siden sist.

Hipp hurra for tvillingsøsteren og jeg som fylte hele 25 år på fredag! Helgen har vært over all forventning og jeg er så ydmyk og takknemlig for alle gaver, hilsner og fine ord. Like himla stas hvert år!

R.I.P

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 19:49
 • Kategori: Blogg

Hvil i fred min kjære, trofaste iPhone.

I dag gikk telefonen min i bakken så det suste. Sprekt, knust og knekt.... Fullstendig ødelagt.

(Bilde lånt fra Google.no)

 

Telefonen lever sitt eget liv. Jeg kan bare glemme å skrive melding, sende snaps eller sjekke insta. Er jeg heldig får jeg så vidt ringt med den. Den trykker hit og dit, skrur av og på lommelykten uten at jeg gjør noe som helst. "Flaks" for meg at jeg har bursdag om et par dager da... Så får jeg ønske meg penger til å reparere denne greia her. Det er jo ikke akkurat sånn at vi klarer oss så lenge uten heller...

 

Jaja, jeg får fokusere på noe hyggeligere. Om 15 minutter løper jeg ut døren, for å møte alle kollegaene mine på en restaurant i sentrum. Hadet bra middag for meg selv som ikke jobber sammen med denne fantastiske gjengen lenger. Vemodig og litt trist...

 

Ses i morgen!

10 TING JEG GLEDER MEG TIL I DESEMBER

 • Skrevet 24.11.2015 klokka 10:34
 • Kategori: BloggNå er desember her snart og eg begynner faktisk å glede meg veldig. Hvertfall når jeg setter meg ned å skriver ned alt jeg gleder meg til. I listen under finner du ti ting jeg gleder meg til i desember. Det er viktig å sette pris på ting, og viktig å glede seg. Jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme!

 1. Julekonsert - Kjærsten min og jeg skal på julekonsert med Kurt Nilsen i spektrum, bare vi to. Marius er kjempefan, så jeg overrasket han med billetter for et par måneder siden. Ååå, som vi gleder oss!!
 2. Julefeiring - ikke bare selve julaften, men også alle andre feiringer som hører julen til. Lille julaften, 1. juledag, 2. juledag ++
 3. Julemat og pepperkaker - På julaften spiser vi ribbe og alt som hører med. Jeg er meget lite fan av å spise julemat ellers i året, så akkurat det er et måltid jeg gleder meg stort til!
 4. Gaveshopping - de to siste årene har mamma og jeg satt av en hel dag til julegaveshopping i Sverige, og det skal vi i år også. Da har vi begge skrevet lange lister på forhånd, også hjelper vi hverandre med å få unna punkt etter punkt, spiser lunsj og pakker inn pakker. Produktivt, effektivt og veldig hyggelig!
 5. Snø - Jeg krysser fingrene for en hvit jul! Alltid!
 6. Putti plutti pott show - tradisjon tro! Farmor inviterer inn storfamilien med fettere og svigerinner og hele pakka, og i år blir også mommo med!
 7. Romjul på fjellet - som stundent har jeg endelig lang og sammenhengende juleferie! Vi reiser til fjells sammen med venner og barn. Høydepunkt!
 8. Jentenes julebord - like moro hvert år!
 9. Adventskalender - å se guttas reaksjon når de våkner 1. desember å ser alle pakkene på rekke og rad i trappen!
 10. Julemorgen - strømpegodis, dyner i sofaen og julefilm på tv!

23.11.15

 • Skrevet 23.11.2015 klokka 21:39
 • Kategori: Blogg

Hei der! I dag leverte jeg norsktentamen og var hjemme tidlig. Akkurat i tide så jeg rakk å hente M før SFO. N ble med en kompis hjem fra bhg i dag, så det var bare oss to. Mathias har lovet meg å rydde rommet i en uke nå, så vi kastet oss over det så fort vi var hjemme. Kanskje jeg skal benytte anledningen til å knipse bilder der inne? Gutta har nye senger og jeg har enda ikke fått vist de frem her inne. Det ble knallfint!

Nå er M hentet på trening, N er hentet hos kompisen/tremenningen sin, og kvelden er her. Jeg sitter å snekrer på morgendagens innlegg og det fikk meg tll å gleeede meg til jul! Fnis.

Håper vi ses i morgen. Takk for at titter innom!

EARLY SYNDAYMORNING

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 15:26
 • Kategori: Blogg

Tanten har vært på overnattingsbesøk i natt. Kjærsten var på julebord i går, og sosial som jeg er, syns jeg det er hyggelig med besøk når jeg er alene. Vi spiste taco, drakk vin, og ble sittende oppe og skravle og le til aaaaltfor langt på natt. Søsteren min og jeg!

 

Da var det hardt å stå opp idag, kaste seg i klærne og komme seg ut på fotballtrening.

Kl 10.

Ute.

I 5 (!) minusgrader.

 

Brrr...!Men hva gjør man ikke for de små? Fotballstjerna selv, var strålende fornøyd med stor heiagjeng på sidelinjen gjennom hele økta.ETTÅRSDAG <3

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 00:07
 • Kategori: Blogg

Forsinket bursdaggsfeiring for verdens vakreste, flotteste og morsomste lille fyr. Lille E fylte ett år for er par uker siden, men siden han har vært i Spania aaaltfor lenge, sammen med mammaen og pappaen sin, måtte vi utsette litt. I dag har vi feiret ett-åringen på skikkelig ordentlig vis, med Mikkemustema, kaker og leker.

Så stolt av han lille kjekke nevøen vår <3

FØRSTE OVERNATTING

 • Skrevet 21.11.2015 klokka 13:13
 • Kategori: Blogg

Hello there, og god morgen! Vi har riktignok vært oppe et par timer, but still.

 

 

Vi har våknet opp i farmor og gjengens splitter nye hus! De har alltid bodd rett nedenfor hos oss, men nå har de flyttet til et annet sted. Hele 50 minutter unna i bil. Litt trist for oss, men de har fått det så fint her, så jeg skal prøve å ikke klage. Fnis!

I helgen er vi på overnattingsbesøk, siden vi allikevel skal i bursdag til minstefetteren i dag som også bor i byen her.

 

I går hadde vi en kjempekoselig kveld, svigerinnen stakk innom en tur og det var godt å bare slappe av. Bollebaking, godis, Norske talenter og jobbing med denne splitter nye bloggen min!

EKSAMENSBOBLE

 • Skrevet 19.11.2015 klokka 22:44
 • Kategori: Blogg


Jeg er langt inni min egen eksamensboble om dagen.

One down, two to go. Snaaart JULEFERIE!!

NY BLOGG!!

 • Skrevet 19.11.2015 klokka 22:13
 • Kategori: BloggHello there! Ny start, blanke ark, ny plattform.

Det føles godt og litt rart. Men nå har jeg hatt så mye problemer der jeg blogget før, så jeg følte det ble lettere å bare flytte hele bloggen, og stå på "egne" ben!

Så velkommen skal du være, og tusen takk for at fant veien inn her til meg :-)

 

mammakine

Hei og velkommen inn til meg! Jeg heter Kine, en 24 år gammel tobarnsmor fra Drøbak. Skriver lett om hverdag, barn, interiør og klær. Kontaktinformasjon: k.folkoy@gmail.com


KONTAKT
dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

hits